sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Historia toistaa itseänsä?


(c. Sirpa Saari)

Su 22.5 Toohos-Miina Tiitiäinen Neiti Näpsä "oikealta" nimeltänsä Cindi ilopillerini teki TAAS oharit ruudun suhteen, voihan pöökele....

Cindin kanssa korkkasimme vuoden ensimmäiset toko-kokeet  ja ne olivatkin sitten kunnon karkelot.
V-S Tokon Piirimestaruus ratkottiin tänään Ruskolla.
Tuomarina Evl:ssä Tiina Heino ja liikkurina ?

Cindi sai aloittaa yksilösuoritukset.......,mutta sitä ennen kuitenkin r-paikallaolot kolmessa "erässä."

1.Istuminen ryhmässä > 9,5  > oli tehnyt jonkin nykäyksen jätettäessä?....

2.Paikalla makaaminnen ryhmässä > 8 > kaksoiskäsky > ei mennyt  maahan ensimmäisellä käskyllä. Muuten hyvin vaikka ajattelinkin että en saa sitä ylös kun jouduin ääntä korottamaan ,näin tassun asennosta ;)

3.Seuruu > 8,5 > liian tiivis? itse kylläkin pidin > mainio typy :):)

4.Luoksetulo>10 >se oli bueno! :)

5.Ruutu 0 > merkille meno hyvä > mutta sitten oli kyllä Neiti Näpsällä  itä ja länsi sekaisin >lähti kuin NATO-OHJUS luoksetulon merkille >itse olin ihan hämilläni enkä osannut toimia oikein >huidoin ja huutelin epämääräisiä ohjauskäskyjä mutta ulkona oltiin kuin lumiukot, jee ja hyvin pyyhkii.......

6. Metalli ja isoin noutoesine > 8 > Olisi kuulemma saanut ottaa rauhallisemmin ;) ja törmäys tuonissa . Pidin kyllä itse typyn asenteesta iskeä metalliin :)

7.Z>istu-maahan -seiso> 10 > luulin että rytmitykseni näkyi ? ,mutta ainakin toimi :):)

8.Tunnari > 9 > vauhtia oli vähän liiaksi ja yksi tikku siirtyi sen seurauksena , mutta haistelu oli hyvä ja jopa otti hienosti  omansa kovasta tuulesta huolimatta :). Viimeisellä metrillä ennen luovutusta vauhti hidastui ja oli sen näköinen että uskaltaako tätä tikkua olenkaan tuoda...... Olen treeneissä joutunut käyttämään NÄTISTI KÄSKYÄ ! jarrutuksena kun on tikuilla > siitäkö tämä lieve ilmiö vai palkkaamattomuudesta ?

9. Ohjattu jossa arvonassa saimme vasemman ja isoimmat kapulat > 8 > merkki hyvä ja vauhdikas nouto ,mutta saisi kuulemma taas tarttua rauhallisemmin >luovutus/perusaseto vino ja niitä kyllä ollaan treenattu , voihan kökkö.

10.Kaukokäskyt > 7 >jouduin heti antamaan kaksoiskäskyn istumiseen voihan jummi jammi jumitus ja oli liikkunut ihan vähän eteenpäinkin?
No yhtä kaikkin ja yhteispisteitä > 243 ja historia toisti itseänsä , Cindistä jälleen  Pm-3 ! :):)
Pm-1 Heikki & Una ja Pm-2 Eva & Valle, Pm-3 Cindi ;) Samajärjestys kuin viime vuonnakin :0  
Ja meidän TKK:n joukkuekin sijoittui hienosti toiseksi

Ti.17.5 Haunisissa Cola ja Cindi  kanssa tottista >kisanomaiset treenit (palkkauksin) Tkk:n porukan kanssa.

Ke. 18.5 Risto teki Cindille avoimen luokan jäljen viidellä kulmalla jossa kuusi keppiä  ja vanheni n2,5h. >Jana 35m.

Nyt menee jo vähän överiksi > Tiitiäinen kauhoi ja vinkui kun kävelimme Riston perässä jäljen lähetyskohtaan. Jana>  Eteni niin suoraan 35m. kuin koira voi edetä mutta se vauhti on kyllä nyt ihan mahdoton, ei hyvä ei vaikka ottikin heti jäljestä kiinni ja oikean suunnan ,mutta jälki olikin sitten peuran ajopäivä :(

Risto sai pariinkin kertaan huuta meidät takaisin omalle jäljelle , typy vaihtoi peuran jälkeen niin suvereenisti että en edes huomannut kun imuroi tuota maata niin tiiviillä nenällä kuin metsässä vaan voi.
Nyt jälkikäteen ajateltuna jäljen vaihdon yhteydessä aktivoitui entistä enemmän ja se liehuva hännän asento....

No kuitenkin jos jotakin hyvää niin 5 keppiä löytyi  ja kulmat olivat hyvät.  Jollei peesaria olisi ollut niin ulkona kuvioista oltaisiin oltu ja pellon reunalla katsomassa laiduntavia peuroja  >Jälkikäteen käytiin nostamassa vielä se ykköskeppikin hyvin paikallisti kepin :)

To. 19.5 Cola hakuutti pari pistoa josta Anulle kiitos :)

Pe. 20.5 Tkk:n Tokotreenit Cindin kanssa.